logo-nou-site1

Conferinţa de finalizare a proiectului INFO-HE

Posted on

În data de 10 decembrie 2015, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc conferinţa de finalizare a proiectului “Politici bazate pe evidențe și impactul asupra pieței forței de muncă (INFO-HE)” .

Conferința a reunit reprezentanți ai universităților, institutelor naționale de cercetare, dezvoltare și inovare, Academiei Române şi membrii CNFIS din ultimii 20 de ani.

Proiectul a avut ca obiective consolidarea și dezvoltarea de instrumente integrate la nivel național, pentru urmărirea parcursului educațional al tinerilor și a angajabilității absolvenților de studii superioare.
Consolidarea şi dezvoltarea acestor sisteme informatice pentru învăţământul superior constituie un demers susţinut de centralizare şi standardizare a datelor din sistemul de educaţie, în scopul eficientizării activităţii administrative şi îmbunătăţirii capacităţii de a fundamenta strategii instituţionale şi politici naţionale în învăţământul superior.
Acest demers va contribui la creşterea transparenţei şi responsabilităţii universităţilor, precum şi a încrederii publice în sistemul naţional de învăţământ superior.

cnfis 13 cnfis 8 cnfis 11 cnfis 10 cnfis 3 cnfis 2 cnfis 1